Matenco koncernen

På Matenco är vi fast beslutna att tillhandahålla praktiska lösningar för våra kunders tillverkningsbehov. För att bredda vår kapacitet har vi strategiskt anpassat oss till fyra systerbolag, vart och ett specialiserat på specifika områden. Om din sökning på Matenco inte ger den exakta lösningen du behöver, är vårt företagsnätverk redo att möta dina krav.

Naverviken

Naverviken är ett expanderande högteknologiskt företag med fokus på montering av komplexa strukturer och tillverkning av komponenter, främst i rostfritt stål och aluminium.

Logotyp för företaget Naverviken

Micromatic

Micromatic är en entreprenadtillverkare av komplexa produkter med höga precisionskrav. Vi stoltserar med en avancerad maskinpark med banbrytande 5-axliga maskiner som är marknadsledande inom bearbetningskapacitet.

Logotyp för företaget Micromatic

Wiklunds Verktyg

Sedan 1990 har Wiklunds Verktyg erbjudit noggrant utvalda verktyg till kunder inom tillverkningsindustrin. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att ha lång livslängd, även i de mest avancerade produktionsmiljöerna.

Logotyp för företaget Wiklunds Verktyg

Toolus

Toolus AB grundades 1993 med affärsidén att förse professionella användare med skär- och slipverktyg av högsta kvalitet. Genom åren har vårt sortiment kompletterats med slipande material, borrar och andra typer av verktyg.

Logotyp för företaget Toolus
Logotyp för företaget Naverviken
Micromatic logo
Wiklunds Logo
Logotyp för företaget Toolus

Detaljerad bearbetning med precision för innovativa industrier

Genom att kombinera vårt detaljorienterade hantverk med morgondagens innovationer producerar vi resultat som förändrar människors liv.

__wf_reserverad_ärva

Vi är erfarna

Över 40 års erfarenhet av CNC-tillverkning

__wf_reserverad_ärva

Vi är trygga

Vi tar hand om hela processen enligt era önskemål

__wf_reserverad_ärva

Vi är mer än en leverantör

Vi finns här för att lösa era utmaningar

Bli en del av Matenco

Som ledande aktör i branschen är vi stolta över vårt engagemang för spetskompetens och avancerad teknik. Vi letar efter passionerade och skickliga individer som delar vår vision för att tänja gränserna för vad som är möjligt.

Arbetare som använder en maskin för lasergravering

Ta kontakt

Oavsett om du har specifika frågor om våra produkter, vill diskutera ett potentiellt samarbete eller helt enkelt behöver mer information, är vårt team på Matenco här för att hjälpa dig.

Hör av dig

Kontakt

Fyll i formuläret så kommer en medlem av vårt team att kontakta dig.

rfq@matenco.se
+46 (0) 8-556 282 00
Matenco AB
Jordbrotorpsvägen 2
136 50 Haninge
Tack! Din inlämning har mottagits!
Hoppsan! Något gick fel när du skickade in formuläret.